torsdag 2. juli 2015

Kommunevalget er et personvalg - Stem på H63

Det er viktig å huske på at et kommunevalg er mer en partienes program. Det er også et personvalg hvor du velger hvilke personer du vil at skal styre de neste fire årene. Partiprogrammene viser bare bruddstykker av hva som skal bestemmes de neste fire årene.

Visste du dessuten at du kan stemme på personer fra forskjellige partier?
Hvis du skulle stemme på et annet parti enn Høyre, så kan du fortsatt stemme på meg.
På siste side på stemmeseddelen kan du føre opp navn på personer fra andre partiers lister.


Skriver du inn Kenneth Eriksen, så gir du meg en personstemme.
Jeg trenger sannsynligvis 2.000 personstemmer, så jeg er avhengig at DU gir meg din personstemme.

Stemmene som gis partiene avgjør hvor mange representanter hvert parti får. Personstemmene påvirker hvem av partiets representanter som får partiets plasser i bystyret. Kjemper du for idretten så bør du gi din personstemme til de som kjemper for din sak, uavhengig av hvilket parti du velger. Stemmer du Arbeiderpartiet kan du fortsatt gi meg din personstemme, slik at jeg kan kjempe for idretten i bystyret - helt uavhengig av hvem som faktisk vinner den politiske makten i byen.


Stemmer du Høyre, så må du ikke glemme å krysse av på listen, på plass nr 63. Jeg trenger din personstemme for å rykke oppover i "køen". Får jeg en personstemme mer enn de andre så kommer jeg inn i Bystyret. Jeg trenger sannsynligvis 2.000 personstemmer, så jeg er avhengig at DU gir meg din personstemme. Ikke glem meg, når du står i valglokalet. Husk å krysse på H63.


Kommunevalget er et personvalg - Stem på H63 - Kenneth Eriksen